Goochelpiet

goochelpiet staat klaar tijdens sinterklaas. hij is beschikbaar tijdens de intocht, bij bedrijven, grote en kleine gelegenheden. daarnaast kan hij ook tijdens pakjes avond bij u thuis langskomen.

Kinderfeestjes

Is u kind jarig en wilt u het feestje compleet maken? goochelaar Rids komt bij u op locatie. Of dit nu een huiskamer of afgehuurde ruimte is, goochelaar Rids past zich aan.

Ceremoniemeester

Gaat u trouwen en zoekt u iemand die tijdens u feest de opening, verloop en de afsluiting verzorgt zodat u ongerust zelf van uw feest kan genieten. dan bent u bij goochelaarrids op het juiste adres. met zijn charisma weet hij u publiek aan te spreken.

 Ook mogelijk voor ieder ander feest of gelegenheid.

Dorpsfeest

Zoekt u nog iets voor in uw programma tijdens uw dorpsfeest. goochelaarrids entertaint de allerjongsten maar staat ook paraat met een stukje cabaret  voor in de feesttent.

Familie show

Een show compleet afgestemd voor de hele familie. Jong en oud zal genieten van verbazing en interactie.

Basisschool

Heeft uw basisschool iets te vieren of neemt het afscheid van een trouwe collega. goochelaarrids heeft diverse shows die zijn afgestemd op de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. in een serie van 3 kan hij de gehele school voorzien van magie die zich aansluit in het thema van uw school.

Workshop

Heeft u altijd al eens willen weten hoe het goochelen nu werkt en zelf iets te leren om vervolgens zelf mensen  te verbazen? leuk voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (zelf een goocheltruc knutselen) of welke gelegenheid dan ook.

Verzorgingstehuizen

Bent u nog opzoek voor iets moois in de agenda. goochelaarrids heeft aandacht voor iedere doelgroep. deel u wensen en goochelaarrids speelt er flexibel op in.

Tafelgoochelaar

Voor iedere gelegenheid! Heeft u een restaurant en wilt u entertainment bij uw gasten aan tafel? het is allemaal mogelijk bij goochelaarrids.

ontdekt de magie van close-up goochelen. u zit er met uw neus boven op en snapt er niets van.

Leuke humoristische interactie en verbazing.

Share This