Sinterklaas Voorstelling

Voorheen kwam goochelpiet (de broer van goochelaar Rids) uit Spanje om bij de verschillende dorpen en steden op huisbezoek te komen. Omdat GoochelaarRids de laatste tijd aardig is gegroeid zijn huisbezoeken niet meer mogelijk zijn. Ook is zwarte piet niet altijd even welkom. Daarom komt hij met wat nieuws! Hij komt namelijk met een sinterklaasvoorstelling. Heeft u een bedrijf, een dorpshuis of een andere gelegenheid waarbij  veel kinderen komen om sinterklaas te vieren. Dan is deze show een geweldige toevoeging. GoochelaarRids zal goochelen met cadeautjes, pepernoten en andere lekkernijen.

Kindervoorstelling

Of het nu gaat om een kinderfeestje bij u thuis, een gehuurde zaal, dorpshuis of andere locatie. GoochelaarRids komt bij u langs. Heeft u een evenement en zoekt u nog iets leuks voor het kinderprogramma? GoochelaarRids biedt een interactieve voorstelling die eventueel aansluit op uw thema.

 

Bruiloften

Even iets anders dan alleen muziek met een hapje en een drankje tijdens uw huwelijksfeest? GoochelaarRids kan u en uw gasten verrassen met vermaak op humoristische wijze. Denk aan een leuk centraal stukje act. Het ijs is gebroken en uw gasten weten dat hij aanwezig is. Vervolgens zal hij zich tussen de mensen mengen om ze nog eens van dichtbij te entertainen met zijn beste kaart en munten trucs. Als kers op de taart kan hij ook nog “can’t help falling in love with you” van Elvis Presley voor u zingen.

 

Dorpsfeest

Zoekt u nog iets voor in uw programma tijdens het dorpsfeest? Goochelaar Rids entertaint de allerjongsten maar staat ook paraat met een stukje cabaret voor in de feesttent!

Familie show

Een show compleet afgestemd voor de hele familie. Jong en oud zal genieten van verbazing en interactie.

Basisschool

Heeft uw basisschool iets te vieren of neemt het afscheid van een trouwe collega? Dan bent u bij GoochelaarRids aan het juiste adres! Wist u dat GoochelaarRids zelf afgestudeerd onderwijsassistent is en afstuderend Pabo student aan de NHL-Stenden in Leeuwarden? Optreden voor basisscholen vind hij dan ook het allerleukst. Voor de allerkleinste basisscholen tot de grootste basisscholen. Hij heeft acts die zijn afgestemd op onder, midden en bovenbouw. Informeer naar de mogelijkheden.

GoochelaarRids kan ook ballonvouwen. Los te boeken of in combinatie met een goochelshow! Geen lange wachtrijen met ingewikkelde enorme creaties waarbij het ene kind blij naar huis gaat en het andere kind met lege handen achterblijft. GoochelaarRids zorgt ervoor dat ieder kind met een leuk gevouwen ballon thuis komt. ideaal voor opendagen, evenementen of andere gelegenheden.

BOEK DE RIDS & SANDER SHOW! 

Magie, Muziek en Melige humor!
Voor kinderen is er een show vol interactie met een vleugje meligheid waarbij de kinderen regelmatig mogen assisteren bij geweldige goocheltrucs. Er worden o.a. ballonnen gevouwen, met een pistool geschoten en verschillende kaartentrucs gedaan!
De kinderen hoeven niet de hele show op hun stoel te zitten. Er worden superleuke liedjes gespeeld waarbij de kinderen meedoen, zingen en dansen.
Deze geweldige show duurt ongeveer 2 uur.
Voor volwassenen wisselen goochelen en muziek elkaar af in een twee uur durende show. Van tafel-goochelen met rustige live-muziek naar een podium-show en de voetjes van de vloer! Alles is mogelijk!

Workshop

Heeft u altijd al eens willen weten hoe het goochelen nu werkt? Zou u zelf mensen willen verbazen met uw trucs? GoochelaarRids komt bij u op locatie. In deze workshop leert u een aantal van Rids zijn beste trucs, u ontvangt materiaal om mee te oefenen en aan het eind van de workshop mag u het materiaal houden. Geschikt voor vriendengroepen, personeelsuitjes maar kan ook worden aangepast voor kinderfeestjes voor bovenbouwleerlingen. 

Verzorgingstehuizen

Bent u nog opzoek voor iets moois in de agenda. GoochelaarRids heeft aandacht voor iedere doelgroep. Deel u wensen en goochelaarrids speelt er flexibel op in.

Tafelgoochelaar

Voor iedere gelegenheid! Heeft u een restaurant en wilt u entertainment bij uw gasten aan tafel? Het is allemaal mogelijk bij goochelaarrids. Ontdekt de magie van close-up goochelen. U zit er met uw neus boven op en snapt er niets van. Leuke humoristische interactie en verbazing.

Share This